2593071120 6987557903 Όρμος Πρίνου, Θάσος argiriskaravouzis@gmail.com
hero image

 

 
LAND AND HOUSE
Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις,  Όρμος Πρίνου, Θάσος

"Η ανακαίνιση ενός χώρου αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία, είτε γίνεται για τη διόρθωση προβλημάτων που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου, είτε για την ανανέωση ενός χώρου.

"Η εταιρεία μας "LAND AND HOUSE THASSOS" στη Θάσο έχει εκτελέσει ανακαινίσεις και επισκευές σε κτίρια κατοικιών, επαγγελματικών και ειδικών κτιρίων σε όλη την Ευρώπη. Καλύπτουμε έργα από μεμονωμένα διαμερίσματα και γραφεία έως ολόκληρα κτίρια ή συγκροτήματα επαγγελματικών χώρων.

Προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Βασιζόμαστε στη γνώμη και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, με στόχο την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου σας."
 

 

 

 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ανακαινίσεις σε κατοικίες και επαγγελματικά ακίνητα, ανεξαρτήτως μεγέθους - μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας.

Με την εμπειρία μας και τα εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την ανακαίνιση ή επιδιόρθωση του χώρου σας. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η επιχείρησή μας σας διασφαλίζει την παράδοση των ανακαινίσεων στο προϋπολογισμένο κόστος, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί και εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου παράδοσης του έργου.