2593071120 6987557903 Όρμος Πρίνου, Θάσος argiriskaravouzis@gmail.com
hero image

 

 

LAND AND HOUSE
Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις,  Όρμος Πρίνου, Θάσος


"Γη και Σπίτι σημαίνει νέα εποχή στο πλαίσιο ενός καινοτόμου τρόπου ζωής." Η προσέγγισή της εταιρείας μας “LAND AND HOUSE THASSOS” στοχεύει στο να παρέχει υπηρεσίες που είναι μοναδικές, μια φιλόξενη εμπειρία που είναι μοναδική κάθε φορά. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την αρμονική αρχιτεκτονική και την προσεκτική λεπτομέρεια, αποτελούν τα κριτήρια μας που εξασφαλίζουν την ανταμοιβή των επενδύσεων σας. Η συνεργασία μαζί μας σημαίνει ότι είστε μέρος της ομάδας σε αυτό το ταξίδι συνδημιουργίας. Το αποτέλεσμα είναι μια επίδειξη της φιλοσοφίας μας για έναν άλλο τρόπο ζωής - πιο ανέμελο - ασφαλή, σε επαφή με τη φύση, ευχαριστώντας όλες τις αισθήσεις.

Ένας παράδεισος στη γη όπου μπορείτε να ξεφύγετε-χαλαρώσετε-αισθανθείτε-ζήσετε! Ένα μέρος που μπορείτε να αποκαλείται με υπερηφάνεια το σπίτι σας! Αυτό είναι ένα όνειρο που αξίζει να ερωτευτείτε. Και δεσμευόμαστε πραγματικά να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στον δρόμο του σπιτιού σας.

Αποδράστε από την καθημερινή ζωή σε ένα μέρος που μπορείτε να αποκαλείται περήφανα το σπίτι σας!

Στη Γη και το Σπίτι στοχεύουμε να παρέχουμε συνεχώς τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα σε κάθε έργο που υλοποιούμε, από το διαμέρισμα-σπίτι μέχρι την πολυτελή έπαυλη.

Χαλαρώστε
και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για κάθε τελευταία λεπτομέρεια για να εξοπλίσετε πλήρως το σπίτι που ταιριάζει απόλυτα με το όραμά σας.

Εκτελούμε όλες τις εργασίες με το δικό μας ειδικό προσωπικό και διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά ολόκληρο το έργο κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Αισθανθείτε
μοναδικοί απολαμβάνοντας την πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική και την ιδιωτικότητα της νέας σας κατοικίας. Υψηλά πρότυπα κατασκευής, μοντέρνα αρχιτεκτονική, μοναδική εσωτερική διακόσμηση

Ζήστε
μια άνετη ζωή με τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαχείρισης μας.

Η αφοσίωσή μας στους πελάτες μας, μας καθιστά ξεχωριστούς! Μια μεγάλη τιμή για εμάς και ένα μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Θεωρούμε τα ακίνητά μας όχι ως το τελικό προϊόν, αλλά ως το μέσο για μια Όμορφη Ζωή!"