2593071120 6987557903 Όρμος Πρίνου, Θάσος argiriskaravouzis@gmail.com
hero image

 

 
LAND AND HOUSE
Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις,  Όρμος Πρίνου, Θάσος

Η επιχείρησή μας "LAND AND HOUSE THASSOS" με έδρα την Θάσο, έχει ως κύρια δραστηριότητα την κατασκευή κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την κατασκευή οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ευρώπη.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις και να εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε κατασκευή κτιρίων φέρουμε σε πέρας.

Ο σχεδιασμός των λύσεων γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη και την άψογη κάλυψη τους, πάντοτε εντός του χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού που έχει, εξ’ αρχής, οριστεί.

 

 

 
 
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

κτίρια προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις, εστιάζοντας στην ενεργειακή απόδοση, την υψηλή αισθητική και τη σωστή λειτουργικότητα.

► Σπίτι  
► Διαμέρισμα
► Επαγγελματικούς Χώρους
► Ξενοδοχεία
► Καταστήματα
► Γραφεία κ.α.
 

Προσφέρουμε πλήρεις λύσεις κατασκευής κτιρίων, καλύπτοντας ένα εκτεταμένο φάσμα οικοδομικών υπηρεσιών. Δημιουργούμε έργα που εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας ταυτόχρονα αισθητική αναβάθμιση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

 

 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.