2593071120 6987557903 Όρμος Πρίνου, Θάσος argiriskaravouzis@gmail.com
hero image

 

 
 
 
LAND AND HOUSE
Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις,  Όρμος Πρίνου, Θάσος

Η εταιρεία μας "LAND AND HOUSE THASSOS" με έδρα την Θάσο, δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και πώλησης κτιρίων, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την απόκτηση του δικού σας σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Με πολυετή εμπειρία τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την κατασκευή του κτιρίου σας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η συνεργασία μας με επώνυμες εταιρείες υλικών διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ολοκληρώνουμε τις εργασίες  μέσα στα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα και να σας παραδώσουμε μια κατασκευή άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του καταλληλότερου οικοπέδου, σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου με τις ολοκληρωμένες μεσιτικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Με την αρτιότερη γνώση της  περιοχής  μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση του καταλληλότερου χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες  σας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και ανακαίνιση ακινήτων μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας αλλά και την ανακατασκευή παλαιών κτιρίων με αξιοπιστία και επαγγελματικη συνέπεια.

Ακόμη  τα συνεργεία μας με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουν την μελέτη, σχεδιασμό και την κατασκευή παντός τύπου ειδικής κατασκευής που επιθυμείτε για το σπίτι, την εξοχική κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 
 
 
 
 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 

KΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
"Η εταιρεία μας, εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις.

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ
"Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις και επισκευές σε κτίρια κατοικιών, επαγγελματικών και ειδικών κτιρίων σε όλη την Ευρώπη. 

 

ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Συνεχής παρουσία και παρακολούθηση όλων των φάσεων κάθε έργου για την αποφυγή δυσλειτουργιών και την αντιμετώπιση οποιονδήποτε ζητημάτων.

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
 Με την επιδεξιότητα του έμπειρου σχεδιαστικού μας team, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του.

 
 
 
 
 

 

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.